En varm och härlig dag!

Det har varit en sån varm och härlig dag idag!
Så sköönt.. Vill så gärna hitta på något ikväll, ska kanske göra något på kvällen med girlsen.. Ska försöka locka med dem till ett kvällsdopp..

image111

Redovisningen färdig.

Har varit i skolan nu, och gjorde redovisningen.. Gick inte bra, kommer max få G på den.. Förmodligen IG.. Skakade och stammade av nervositet.

Kom hem efter den och ska snart åka och fixa mitt pass.. Kram!


Keep talkin' shit about me, you makin' me famous.

Jag bryr mig inte.. Ni känner inte mig på djupet..
Ni vet ingenting, men ändå dömer ni, snackar bakom ryggen och därefter ger falska leenden.. vet ni? I dont give a shit.
Vi har ändå aldrig varit riktiga vänner när det kommit till kritan.

Talk to the hand

Sömn..

Ska lägga mig och kolla på film och därefter sova.. Behövs verkligen efter mina endast 1 ½ timmes sömn i natt..


Fixat och trixat.

image110

Glassigt.

Myggbett har man.. Inte en, inte två, utan hela sju stycken, på bara vänsterbenet.. Och det kliar, plus att benen ser riktigt hemska ut eftersom betten har svullnat väldigt mycket.

Nyligen hade jag ett stor bråk med syster.. Känns så tråkigt att bråka, men jag kan inte kontrollera mig, och blir så ursinnigt rasande, vilket är synd! Försöker kontrollera mina känslor och hitta annat att tänka på, men tyvärr har inte jag denna förmåga..
Sen har jag så svårt att be om ursäkt, är så stolt av mig.. Hmmm.. Undra vem jag ärvt det ifrån?!?!


Min mor har varit och handlat mat, och då även glass inkluderat.. Ska smälla i mig en strut sen.. Känner att jag sen måste ta tag i mitt pluggande, men tänkte göra det på kvällskvisten iallafall, ska sitta ute på altanen eller i sängen, beror på hur kallt det är och hur mycket mygg som finns i luften.

Jag avundas mina kära vänner Louise och Marie som har skolavslutning om en vecka!!

Har en massa saker på schemat nu, inför betygen, plus en massa tillställningar, kan visa här på bloggen sen, så ni får se vad jag går igenom nu!
Och jag förstår givetvis att de flesta av er går igenom samma som mig..

God eftermiddag!

Hejsan allihopa!
Har varit på klassövernattning i Ängsjö och jag har sovit sammanlagt 1 ½ timme i natt.. Menmen, jag har haft roligt, verkligen!

Sitter ute i gräset nu på en filt och myser! Härligt!

Ikväll är det plugg som står på schemat, imorn har jag ett prov, en redovisning och en form av läxförhör/prov.. Så jag har mycket att göra, sen imorn på förmiddagen ska jag åka och fixa mitt pass också.. Har ganska fullsmockat framöver eftersom det snart är skolavslutning och det är en massa jobb som ska göras..

Nästa vecka ska jag ha ett viktigt No. prov och instuderingsfrågor som ska skrivas in i datan plus en bokrecension som också ska skrivas i datan..

Jaja, hörs sen puss!

Tvkväll..

Good evening fellas'

Härlig dag idag, eller hur?
Dagen började med att jag vaknade upp, gjorde iordning mig och därefter gav jag mig av till skolan.. Hade fördjupning, musik och det var ganska chil.. Spelade lite Guitar hero mot Emma, och jag vann första gången, med sedan tog Emma revanch och vann över mig.. En jämn match!
Sen hade vi No och jobbade med instuderingsfrågor, och vi har ett stort prov om en vecka(!)
Efter No:n så hade vi So, och då kom skolans studievägledare och hade en kort föreläsning om gymnasievalet, och allt verkar så krångligt! Jag vet verkligen inte vilken linje jag ska välja, eller vad jag vill bli.

Sen äntligen var det lunch, men det gick inte att äta, för maten var för äcklig! Hade en kort rast och sen idrott, och det var den roligaste idrottslektionen på länge, vi fick spela golf.. Det är något jag skulle kunna syssla med.

Sen slutade vi, och då har jag umgåtts med Marie,Louise och Camilla.. Det var kul!

Ska kolla på tv nu.

Kram!

måndag

Idag, måndag började jag dagen med en icke-försening! :D skönt! Blev tillochmed färdig tidigare än beräknat!
Idag skulle jag ju redovisat i engelska, men Linnéa var ledig, så jag kunde inte göra den.. Attans! Ville ha den överstökad, så jag kan fokusera på de andra arbetena.. Menmen, jag kan inte göra något mer åt saken..
Toppen på isberget var ju att jag har tappat bort min kalender!? Förstår inte vart den försvunnit och jag blir så stressad och jag måste skaffa en ny omgående.. Jag klarar mig inte utan kalender, annars kan jag inte hålla koll på nånting! Och det typiska är att jag fört varenda detalj in i den, även hemlisar och vill helst inte att någon ska läsa.. Ackack!

Jaja, nu vet ni att jag lever, kram!

Pluggdags bigtime!

Har hunnit slänga i mig lite middag, och nu sitter jag här..
Jag har alltså vart i Kista ett bra tag med Marie och Camilla.. Hittade min mors födelsedagspresent och jag hoppas på glada miner.
Jag kom hem alldeles nyligen, och hann värma lite mat.. Och nu har jag en massa plugg, ska skriva min Engelska redovisning, och sen minnsann, ska jag ta och sova! Kan sova lite längre imorn eftersom jag har duschat två gånger idag, så jag behöver inte duscha imorn.. Kanske på kvällen, men jag ska ta lite sovmorgon..


Jaja, nu har jag förlorat dyrbar tid, nu ska jag ta min laptop och sätta mig i sängen och plugga..

God natt på er!


changed plans.

Okej, vart inte en så aktiv pluggdag som jag trott.. Efter att ha avslutat inlägget nedan så tog jag en dusch och följde sedan med min mor och lillasyster till centrum, och därefter drog jag till Marie.. Hos Madji var Camilla också och låg och solade. Så jag joinade dem. Vi gick sen utanför med en filt och lite badminton spel plus frisbee som vi kastade och solade lite halvt som halvt..
Nu har jag varit hemma och duschat igen och vi ska snart till Kista och kolla runt lite, jag ska söka efter min mors 35 års present, eftersom mamsan fyller år nästa vecka.. Hopp vad tiden går fort, mamsan närmar sig 40 snåret snart! Dock fem år kvar, men iallafall..

Sen efter åt när jag kommer hem så ska jag intensiv plugga, tur att det inte är någon höjdare på tv ikväll, för då kan jag plugga gärnet då.. Behöver inte låta en hel dag gå åt till att plugga..

Kram!

Morsdag.

God morgon Sverige!
Idag är det morsdag och pinsamt nog har jag faktist inte köpt något till min älskade mamma än.. Men jag gick upp nu iallafall och kokade kaffe..
Ska servera det med frukost på sängen sen..

Drog precis upp persiennen (?) och skulle se vad jag möttes av för väder.. Himlen var blå och molnfri och solen lyser! Typsiskt att jag ska har pluggisdag idag.. Men jag kanske ska gå med mamma ut och sätta mig i solen.
Jag och min mami håller på att planera en gemensam tatuering vi ska göra eventuellt i sommar.. Aouch det kommer att göra ont..

Nu ska jag servera min mamma frulle. Kram!


Sommarkrysset!

Nu ska jag kolla på Sommarkrysset och därefter stora melodifestivalen.. Ses så länge!

Hiss/Diss!

image108

♥ Sommar!
Finns ingen bättre årstid än sommaren! Man får färg, skolan får en lång paus, söta skor investeras och garderoben uppgraderas med linnen och shorts. Värmen kommer fram och man börjar gå till stranden med polarna och äter glass. När solen gått ned så är det partaj som gäller! Känns inte det super? Sommarn är snart här gott folk!

♥ Fotlänkar.
 Finns inget sköönare att smycka fötterna med! Tåringar är bara ivägen känns det som och då passar fotlänkarna bra.

♥ Roligt utan alkohol!
Man kan ha så mycket roligare utan alkohol på fester osv. Mycket skönare att vakna upp utan att en pinsam fyllefilm på en sprids i hela skolan, eller en fet baksmälla. Inte nog med att du är mån om hälsan, du spar även pengar som du kan lägga på annat, än att köpa en flaska vodka eller något annat som ändå tar slut och du får fler konsekvenser än fördelar.
Drick mineralvatten istället!

image109
♥  Sveriges väder!
Sveriges till-och-från väder är det jobbigaste nu.. Ibland är det stekhett men sen så dagen efter så regnar det eller blåser kraftigt!



 

Marliyn monroe!

image107

Miss. Duff i en ursöt outfit.

image106

Patrick Dempsey i Stockholm!

Ja, ni hörde rätt.. Den 20 maj var Patrick Dempsey, även känd som Dr. McDreamy.
Han var i Stockholm på premieren av nya filmen Made of Honor.

image105

vilolördag.

Idag är det lördag, as you know.
Sitter och halv kollar på tv. Ikväll ska jag kanske ta det lugnt. Kolla på melodifestivalen och äta godis. Ska även prova smörja in mina ben och vira plastfolie runt därefter. Det ska göra benen mjuka och lena..

Ska gå igenom veckans gång för er..  Så ni vet varför jag inte kommer att blogga särskilt mycket.

Söndag: Imorn är det en pluggdag.. Har en massa plugg som ska göras.

Måndag: På måndag har jag en viktig engelska redovisning.

Tisdag: Tisdag är en tv kväll med Gossip Girl och Desperate Housewives.

Onsdag: Klassövernattning i Ängsjö. Klassen ska grilla och sådant.

Torsdag:  Hem från klassövernattningen.

Fredag: Minns inte vad som händer då, men det var något viktigt.

Nu ska jag äta lunch, och sen kanske gå till centrum och köpa lördagsgodis.

Hemfärd.

Ska äta frulle med faster Miretta, som tyvärr jobbar idag, vilket betyder att jag ska snart bege mig hemmåt..
Ska höra med lilla al-Madji ifall det blir något ikväll hos Teresa, annars kanske vi ses iallafall? :)

Jaja, bloggar lite mer avancerat när jag kommer hem, om jag inte får ännu mer bloggtorka..

Kram!

i Hässelby.

Nu är jag äntligen framme vid Hässelby.
Efter mycket om och men.

Första jag gjorde var att springa till bankomaten för att ta ut pengar till bussremsa. Tror ni inte att det är något fel på mitt bankomat kort då eller? Jo givetvis har jag den turen att något ska vara fel, men ringer mamma och då löser det sig.
Springer till tåget, som redan gått.. Får sitta där i en kvart och vänta.. Anländer till Spånga där jag missar bussen! Men jag tog bussen till Vällingby istället som var där. När jag kommer till Vällingby och springer till tunnebanan där precis mitt tåg åker iväg.. Ackack, fick vänta där också.. Men nu har jag äntligen kommit fram, och ikväll ska jag och Mirre äta kycklingsallad.. Mums!

Vad är era fredagsplaner?


Fredag.

Det blev inget bloggande igår, och jag ber om ursäkt kära läsare, men jag har faktist ett liv utanför bloggen också..
Gårdagen spenderades med girlsen och vi var ute och hängde. Var så mysigt, älskar er tjejer!

Idag har det varit en kort men givande skoldag. Hade ma. prov idag, men jag vet inte riktigt hur det visar sig, men eftersom matte är en av mina svagheter så det kan inte gått så bra..

Snart ska jag till Hässelby och hälsa på min faster Miretta.

Ska ringa Mirre och kolla vilket tåg jag skulle ta..Hejdå!

Tidsfördriv.

1. Har du blandat mediciner med alkohol? nej!
2. Vilken färg har din mobil? lila.

3. Gillar du att läsa? ja, om jag hittar en bra bok.

4. Har du något husdjur? ja, en hund.

5. Äger du ett par vita string? ja.

6. Har du någon hemlig dröm? men ja.

7. Isåfall, vad? vad är det för mening med en hemlighet om man inte behåller den hemlig?

8. Favorit godis? chocklaad.

9. Är du kär? nej, och det är synd.

10. Vilken årstid tycker du bäst om? sommar!

11. Framför eller bakom kameran? framför.

12. Tycker du om kanelbullar? yees.

13. Hur många gånger har du haft sex? är oskuld.

14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? nej.

15. När fyller du år? 17 juni.

16. Vilken färg är det på dina tapeter? rosa.
17. Spelar du något dataspel?  nej, inte längre.

18. Isåfall, vilket/vilka? .

19. Hur gammal är du? femton i sommar.

20. Favoritfärg? rosa!!

21. Går du i någon sport? nej.

22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? svarta.

23. Vad sa du senast? " Ska du till gården ikväll? "

24. Favoritmat? lasange, kebab.

25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? bridget jones dagbok.

26. Hur mycket shoppar du för varje månad? extremt olika.

27. Har du en egen digitalkamera? yes.

28. Vad ser du utanför ditt fönster? ett stort hus.

29. Vad har du på dina väggar? tavlor.

30. Har du många bilder på din data? nej, har en reativt ny data.

31. Vem ringde dig senast? marika.

32. Vad står det i ditt 48:onde sms? "Du får ha det så bra älskling. Love u <3<3"

33. Och vem är det ifrån? Marie aka. Madji.

34. Har du körkort? noppe.

35. Vad åt du senast? yoghurt.

36. Gillar du skolan? nej.

37. Vem är din bästa killkompis? vet faktist inte.

38. Vem är din bästa tjejkompis? inga nämnda, inga glömda.

39. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Dem Na Build Great - Jah Cure.

40. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? adå.

41.Om jag säger va, så säger du...? huh?

42. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? playahead.se

43. Längtar du till något? ja

44. Om ja, till vadå? sommaren.

45. Vem pratade du senast med på msn? minns inte

46. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? min mobil.

47. Gillar du att bada? jadå.

48. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? nej!

49. Har du någon dricka nära dig just nu? ne.

50. Vad ska du göra idag? plugga och tjejgrupp.


Många kommentarer.

Åh vad glad jag blev! Har fått lite respons på mitt skrivverk! Skönt att höra lite uppskattan!
Nu medans min pan pizza är i micron så passar jag på att blogga.
Har vart en ganska hängig dag här i skolan, är så trött.
Men den har iallafall gått relativt snabbt.

Föresten så hade ett antal svenska kändisar hyrt vår sporthall här vid skolan, och då vistades bla. Tobbe Trollkar och Magnus Hedman.

Ikväll ska jag ivilket fall plugga med Ma. och Eng.
Har redovisning på fredag med Eng. och Ma. prov.
Ska också till tjejgruppen. Trist att inte kunna säga att jag ska titta på Top Model, som jag älskar. Men det var ju final förra veckan.

Ska äta min pizza nu och därefter läsa lite andra bloggar, kram!

Time for some Desperate Housewives.

Har inte varit aktiv idag.. Har haft annat för mig.
Imorse började jag dagen med en försovning.. Ackack.. inte bra!
Därefter körde vi på med Matte och allt annat vanligt i skolan. På gympan dock så hade vi värsta orienteringen, och det "bästa" var ju att vi var ute i skogen i SPÖREGN..  Tog iallafall alla kontroller, efter mycket om och men, de flesta av dem var gömda av en massa klasskamrater som vill förstöra för varann..

Soraya min söta syster hade någon gårdsfest på dagis idag, så jag och mamsen har varit där och ätit god kycklingsallad, eftersom det var knytis.

När det var över så träffade jag Marie, och vi var ute och pratade en massa, och det var skönt och prata ut.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives som börjat, men eftersom jag har kollat på en massa avsnitt i förväg redan så ska jag även kolla på resväskor under tiden, vill ha en fin resväska när Turkiet- tripen är så här nära. 24 dagar!

Kram!

Så pigg som jag är..

... Så skall jag snart börja planera veckan som kommer, alternativt plugg och när och vad som behöver göras, blir dock så stressad när jag ser allt som ska lämnas in inför betygen som ska skrivas.

Blääk, kan eventuellt lägga upp min planering, dvs. om jag orkar imorn.
Efter att ha planerat så ska jag studsa in i duschen, och klä på mig nattisar.
Sen mina vänner ska jag läsa Bridget Jones dagbok och vänta på att min kära faster Miretta ringer, som befinner sig på jobbet just nu.

Kan inte fatta att vi åker snart, om endast  25 dagar (om man räknar med idag,  annars är det 24 dagar kvar)
Vi ska ha såå kul, och bara shoppa, snacka skit och sola och äta god mat.
Jag älskar min faster, hon är en av mina bästaste bästa vänner, och pluset är att hon är en släkting.

Jaja, nu ska jag fortsätta med mig, kram och godnatt!

Dags att dra tillbaka till Stockholm igen..

Har sprungit runt och packat hela morgonen.. Hinner tyvärr inte besöka min gamla skola eftersom jag ska åka snart.
Lite synd känns det faktist!

Jag ska snart åka till Benerotts hund och katt i Kramfors och ta förväl av moster och sånt, sen åker jag hem.
Kram på er!

En riktigt trevlig helg.

Jag har haft en riktig trevlig helg här i norr.. Hade velat stanna lite längre för man vill hinna göra allt, träffa gamla vänner, hälsa på gamla skolan, shoppa, umgås med faster, träffa släktingar.. Hade varit bättre om jag fått åtminstonde en vecka på mig.. Men jag får vänta tills sommarlovet är igång.

Igår var jag förbi dollar som sagt, plockade på mig lite stuffs, som jag visar på bloggen vid slutet av inlägget, eftersom jag var där igår också och har då fotat allt gemensamt.
Efter visiten där så åkte jag vidare till Bollstabruk och träffade mina kära vänner Karin och Johanna.. Har saknat er såå mycket, och jag älskar er också. Efter att vi suttit vid en liten bro och pratat så kom Karins pojkvän Alex förbi och sen har vi bara hängt runt lite faktist. Sen var jag hos Kristin,moster och åt middag. Grillade hamburgare, plus kött och friterade pommes. MMhhh.. Har nog aldrig fått så ont i magen efter allt jag pressade i mig.

Sen gick jag ut ett tag till..

Min moster och hennes man driver ju en kennel och två djurbutiker, vilket gör att de är i full gång hela tiden. Och nu har dem massa små valpar i hemmet och dem är såå söta.
Här är några av rottisvalparna..




Idag har jag varit på dollar igen och hittat lite annat..

 

♥  En ljusstake med fina ''krukor'' i med mönster, syns dock inte.. Denna köpte jag till min mor.
♥  En skrubb till bena och övriga kroppen för en len och glansig hud.
♥  En cider till resan hem.
♥  En geisha till resan hem.
♥  Plåster med leopard och zebra motiv.
♥  Bling kit till min ipod.
♥  En fotlänk med svarta och silvriga sjöstjärnor och sådant.. Tänkte ha den i sommar.
♥  En söt fotlänk med hjärtan, i silver.
♥  Ett jordgubbsarmband + ett jordgubbshalsband åt min lillasyster Soraya.

framme!

Nu är jag framme i Kramfors! Resan gick förvånadnsvärt väldigt bra, och jag fick inte så ont i ryggen som jag förväntat.. Skönt!
Nu iallafall sitter jag hos min faster Marika och fusktittar på DH avsnitt.. Kände mig bara tvungen att se fortsättningen.. (a)

Imorn ska jag åka till Dollarstore, en av Kramfors roliga affärer tycker jag.. Allt är super billigt och det finns så roliga saker som inredningsprylar smycken etc.
Där tänkte jag checka efter stora ringar.. En av vårens/sommarens hetaste trender..
Sen tänkte jag plocka på mig lite saker och slänga ihop i en liten goodiebag, som jag ska lotta ut i bloggen.. Fick idén av min kära vän Felicia, som lottade ut en goodiebag hon med som inte mindre än jag vann! Den skulle hon skicka så jag hoppas att den är hemma när jag kommer hem, är så nyfiken på vad den kan innehålla!

Efter den trippen ska jag träffa Karin och Johanna, Felicia är tyvärr uppbokad :(

Puss!

resfärdig.

Jag är nykommen ifrån duschen, och ska snart äta frukost. Ska sminka mig en lätt make up och därefter borsta tänderna. Packa ned det sista och är sedan resfärdig. Först ska jag till läkaren och sen åker jag straight till Norrland.

åker och vilar ut.

Nu ska jag packa väskorna, för imorn så drar jag på ett ryggläkarbesök och sedan åker jag raka vägen upp till Norrland och vilar ut. Ska stanna där under helgen och umgås med släkt och även vänner.
På måndag ska jag hälsa på gamla skolan och därefter åker jag hem..

Kram på er, och hör ni inget av mig, så vet ni att jag vilar av mig.

vill skriva av mig.

Jag vill så gärna skriva av mig, men jag vet inte om vad. Känns bara som om jag har glömt något, men kan inte finna vad jag har glömt.
Har så mycket på gång nu!
Jag längar ihjäl mig till sommaren, för jag tror att det kommer att bli vändpunken i mitt liv. Som jag berättade i min förra blogg så gjorde jag ingen årsresumé, för 07 inte vart ett så bra år. Trodde då att år 08 skulle bli ett år där jag vart lycklig och glad, men jag kan inte påstå att vändpunkten har kommit än, men jag tror och hoppas att i sommar, då smäller det. Då blir jag hela 15 bast och ska leva livet. Jag ska göra misstag, och jag ska lära mig av dem. Jag ska mogna och kunna blicka tillbaka. Jag ska vara lycklig, och om jag börja deppa så ska jag blicka tillbaka till våren 08 och påminnas om att så dåligt vill jag inte må igen..
När jag sitter här och skriver av mig, så har jag Karin på en chatt på msn, hon förstår mig så väl!
Jag måste bara säga hur mycket jag älskar henne! En av mina kära bästa vänner! Jag saknar dig sötnos

I övrig känner jag mig inte lika deppad längre, jag har inte gråtit på några dagar, inte sen det stora gråtet jag hade härom kvällen.. Dock har jag varit gråtfärdig, men har lyckats att hejda gråten. Svalt den.
Good sign? Jag tror att sommaren får mig på lite godare humör, och det är inte långt kvar tills den är här!

Nej nu ska jag sätta punkt här innan mina tårar faller igen.. .

gröna ögon?

Jag blir supersugen att skaffa gröna linser nu när jag ser att jag faktist ser väldigt bra ut i gröna ögon, vad tycker ni?
Oavsett om jag skaffar linser eller ej så kommer jag ändå alltid älska mina bruna ögon :)

image101

att sova ut..

Igår kväll gick jag till Marie efter en snabbdusch. Vi kollade på Top Model finalen tillsammans och sen sov jag över. Idag gick jag till skolan, och har varit allmänt trött och hängig. Vi fick över två timmars håltimme efter lunchen och då hade jag så ont i magen att jag gick och lade mig i tjejrummet och sov.. Det var såå skönt!

Nu ska jag fortsätta kolla på Project Runway, puss!

powerwalk med donkenfood inkluderat.

Har varit på en rejäl powerwalk med Marie och Anzela. Vi gick runt till Arla och vidare till centrumet. Dock kände jag mig spyfärdig ett tag och hade så ont i magen. Sen gick jag hem och åt donkenfood. Det var gott!
Inte den bästa maträtten efter en powerwalk, men äsch, jag ska inte leka nyttigare än vad jag är.

Ikväll är det Top Model, och jag väntar med spänning! Vilket jag gör varje onsdag, eftersom jag är ett troget Top Model fan och följer det slaviskt. Det förstör nästan lite att jag vet vem vinnaren är.. Men bara lite...
Jag vet ju fortfarande inte vem som kommer tvåa (a).

Tänkte vila ett tag nu, känner mig så illamående.

image100

I skrivandets stund.

Här sitter jag, placerad i soffan med.. LAPTOPEN! Inte förvånade va? Vet ni vad? Jag gillar den frasen. Jag älskar min laptop.
Vi har kvar massa bullar ifrån konfirmationen, så det ska jag gotta mig med.. Mohaha, det får låta som det låter.

Idag är det precis en månad kvar tills Turkiet resan, och jag har så mycket att förbereda.

Nu när jag ändå sitter här och biktar mig, så vill jag bara säga huuuur mycket jag hatar kedjebrev, både via datan och mess.
Trött på att man måste skicka vidare, annars står det en flicka vid din sängkant eller du mister din soulmate för livet, eller olyckan du får i sju år framöver.


tv-tisdag.

Äntligen hemma!
Skoldagen började med skolbio, This is England. Den var jätte bra och lärorik! Och jag var faktist inte den enda tjejen som grät. Hihi, det är så typiskt mig att gråta till film. Jag är såå känslig att kolla på film med, jag storbölar jämt!
Iallafall, filmen tyckte jag om och rekommenderar varmt.

Efter skolbion hade vi So och det var en snabbgenomgång på etikhäftet. Det varade i ca 10 minuter. Efter det så ''lekte'' vi någon lek. Tråkigt, men hellre det än vanlig lektion. Det var en lek som man gick ut på att uttrycka sig och stå för sin åsikt typ.
Sen hade vi lunch men jag var inte så hungrig. Sedan hade vi idrott och då hade vi fotboll. Sen slutade vi för dagen, det är så skönt att sluta tidigt.
Ikväll kommer föresten den spännande fortsättningen på Desperate Housewives. Hoppas inte Tom och barnen har dött! Det jag undrar mest är hur själva Wisteria Lane byggs upp igen.


  

good night.

Efter att ha förlorat på tok för många timmar pga. nervositet inför konfirmationen, så har jag tänt att nu är det dags att dra ner persiennen (stavning?) och sedan ta lite tid med John Blund. Är sjukt trött och känner inte alls för att sitta vid data och gäspa mer. God natt kära läsare (som är jätte dåliga på att kommentera och visa sin existens!)

Jamie lynn med sin bebismage.

Jamie Lynn har nu en stooor mage. Tänk vad tiden går fort! Snart är det dags för den unga blivande mamman att föda.


image96

jag saknar mitt långa hår.

Jag saknar mitt långa hååååår!
Känner mig så ful och pojk-ig i kort hår :(


Sommar 08, jag är mer än redo!

Ligger i min säng med musik i högtalarna och filofiserar. Att lyssna på reggae får mig att längta efter sommarn, då jag tänker på URF som väntas i sommar. Jag längtar längtar längtar! Ska bli så sjukt kul och en massa skön musik att lyssna på i sensommarens lugn.. AAH!
Och sen tänker jag på allt annat jag kommer att göra i sommar också.
Turkiet resan med kära faster. Egentligen var det tänkt att vi skulle åka med jätte många, men dem ska inte med nu pga personliga skäl. Inget jag vill ta upp på bloggen, då det är privat.
Men det blir lika kul nu med min faster.. Vi är så lika hon och jag, pluset är ju att hon inte är gammal,(23 år) så vi går ihop så bra!
Sen blir det givetvis en visit i norr, för att hälsa på alla vänner.
Jag har så många ideér och tankar kring mitt sommarlov och hur det ska spenderas..
Jag ska göra en lista med mål och måsten som ska göras i sommar, vet dock inte om jag lägger ut den på bloggen, utan har den för mig själv.

Nu när jag ändå har rätt så tråkigt och är lite pigg på plugg så ska jag nog göra etik-häftet som ska in till So:n imorn.
Imorn är det även skolbio, och vi ska se This is England. Tror den är bra, har velat se den. Älskar filmer med budskap. Marie och Louise såg filmen på skolbio dem också.. Dock väldigt länge sen...


Jag tror att efter jag gjort min So läxa så ska jag pallra mig ned till kiosken här nedanför och köpa mig en tidning.. Cosmo eller solo.
Kjam!


chillmåndag.

Idag var det måndag, för er som inte visste det. (Vilket jag tror att alla visste!)
Det har varit en sån skön dag, verkligen!
Sol med mycket vind tyvärr.. Men igår minsann, då var det verkligen stekhett.. Men då var det ju konfirmation då kan man inte lägga sig i gräset och sola.
Hade konfa hela helgen, därav ingen bloggning.
Det gick väl bra.. Orkar ärligt inte gå mer in på det, skönt dock med inga fler måndagar som går till spillo eller tidiga söndagsmorgnar.

Ska läsa lite bloggar nu, iallafall, kram!


Bjussar på lite bloggmusik, No air. Grym låt och Chris Brown är så snygg!

kort skoldag.

Idag var det en väldigt kort skoldag.. Svenska lektionen som vi hade på morgonen, som första lektion var inställd, och det var superskönt för då hade jag tid till att träna på provet. Efter det hade vi no och då ägde provet rum. Klarade de hyffsat iallafall. Det gick bra.
Efter den lektionen hade vi Matte, det var ganska jobbigt.. Kände att jag inte riktigt fick mycket gjort, men jag var äckligt hungrig och det var svårt att koncentrera sig.
Sen var det äntigen lunch. Det var tjockpannkaka och jag åt mig proppmätt.. MMMhh.
Sedan efter lunchen så hade vi rast och sen var det engelska.. Vart mest flams på engelskan kände jag.. Men i slutet jobbade jag på bra!
So:n var inställd så vi slutade vid ett idag. Härligt!

Har hunnit komma hem och äta bullar. Sitter ju nu och bloggar, så mer har jag inte hunnit :)

Ikväll ska jag och Marie & co. kanske hitta på något :)

plugghäst.

Igår grät jag.. Grät verkligen ut så otroligt, att jag har nog aldrig gråtit mer i hela mitt liv.. Mamma satt brevid mig i sängen och trösta givetvis..
Det känns så skönt idag att ha gråtit ut!
Dock fick jag en huvudvärk av allt gråt så jag är hemma idag.
Idag ska jag damma och städa mitt rum, eftersom jag hinner inte det annars innan konfirmationen.
Efter det ska jag plugga! PLUGGA PLUGGA PLUGGA!
Först och främst inför No. provet imorn, och sen ska jag ta en paus, skriva en bokrecension till Svenskan och sen ska jag fortsätta med No. provet.
Sen på fredag blir det plugg igen.. Först i skolan, och sedan komma hem göra färdigt min Eng. redovisning som äger rum nästa vecka! Men det tror jag att jag klarar, har gjort en mind-map så jag vet vad som behövs göras.

Huuuh.. Mycket plugg verkligen, men jag jobbar bättre under stress olyckligtvis.

Nu skall jag bara checka några bloggar och sedan sätta igång.. Har ju som sagt mycket att göra.


Top model.

Nu ska jag kolla på Vänner och sedan väntas Donken-food som mor och far ska hämta efter att dem kollat på farbors lägenhet..
Sen ikväll blir det som varje onsdag Top Model! :D
Missade tyvärr (!) avsnittet förra onsdagen när det var valborg ,så jag fick inte veta vem som åkte ut..
Och jag vet redan vem som vinner, eftersom jag var så dum och råkade se det! Gah! Varje säsong planerar jag att kriga för att inte ta reda på vem som vinner, så det blir en överraskning, men det går inte!

Jaja, onödig info för er, hihi. Puss!

åtta sanningar.

Jag tänkte bjuda på åtta sanningar om mig själv.. Så ni känner mig lite bättre.

1. Jag älskar shopping! Mitt största beroende här i livet.
2. Jag är en sucker för krigsfilmer i mordernare form (Blood diamond, Tears of the sun, etc.)
3. Jag är en riktig tv- nörd, och en stolt sådan 8-)
4. Jag är den räddaste människan bland mina umgänges kretsar..(Klaustrofobi, hästfobi, mörkrädd, hiss-skräck, insekts-fobi, etc. etc.)
5. Jag lider av svår prestationsångest.
6. Jag har ett ganska hårt yttre, men är egentligen osäker och rädd för att öppna mig för folk...
7. .. men jag låter mig inte trampas ner.
8. Jag tänker mycket, för mycket ibland.. Vilket är jobbigt, för det hindar mig från att leva livet.
Vi drar ett exempel; om jag är på grönan och mina kompisar vill locka med mig i frittfall, så tänker jag för mycket, dvs. vad som kan hända om bromsarna inte fungerar, om man fastnar, och då vägrar jag att åka, fast jag egentligen skulle vilja.
Sen är jag rent allmänt fundersam och sitter ofta för mig själv och bara tänker.

oaktiv.

Hejsan hoppsan läsare!
Jag har sjukt ont i huvudet och mitt öga nervrycker, vilket det har gjort hela dagen..
Idag har jag haft det ganska jobbigt faktist.. Är så nedstämd hela tiden, vilket förstör..


Har märkt att jag har tappat läsare nu medan jag varit oaktiv.. Men jag kan inte mätta alla helt enkelt, dock finns de ju några stammisläsare här som är så duktiga :D

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, så det blir väl därför jag inte skriver så mycket som ni önskar.. 
Kram iallafall! 

the pic of the day.

image92

live bloggning från madji.

Hejsan hejsan på er alla!
Sitter just nu hos min kära Madji (Marie) och bloggar.
Hon är duktigt och sitter och pluggar, hihi :)
Vi har planerat konfirmationen, och jag har bestämt att jag inte kan gå på min konfa.. Såvida jag inte kommer på en snygg frisyr jag kan fixa. Jag har så kort hår att jag blir irriterad, ångrar så mycket att jag klippte det! Jag kan inte göra något med mitt hår! GAAAAAAH, vilken ilska jag har!
jaja, puss!


tisdag

God morgon!
Igår skrev jag ingenting, eftersom jag hade konfa.. Det var sista gången nu, och det kändes som någon form av skolavslutning. Snart kommer redovisningen, sen är allt över, skönt!
Efter konfirmationen igår så var jag, Madji och Camilla ute ett tag.
Sen gick jag hem och åt middag.

Idag vaknade jag nyligen, steg in i duschen, satte mig sedan och åt frukost framför tv:n, och nu sitter jag här.
Vi börjar tio i nio idag, eftersom vi har friskvårdsdag denna skoldag.
Ska börja fixa mig nu, så att jag hinner i tid.

Kram på er, missa inte Ugly Betty och DH ikväll!

söndag.

Idag är det söndag och jag ligger här i soffan med min laptop i mitt knä.
Idag var den dagen jag avklarade alla gudstjänster som är obligatioriska inom konfirmationen. Det är så skönt!

Senare idag så ska jag, Marie och Camilla cykla (!) till donken och äta lunch på uteserveringen och sola. Har på mig endast shorts så att benen ska få en chans att bli bruna.

Igår var jag ju som sagt och shoppade, hittade en massa saker som jag skall fota och visa er.
Ikväll ska jag skriva färdigt min svenska uppsats och sedan skriva ut den på datan, kram på er!

morning.

God morgon på er!
Har varit lite dålig på uppdateringsfronten nu, men det är ju kort-lov så jag har lite annat för mig.
Igår var jag ju och shoppade med min mamma.. Eller man kan ju inte kalla det för shopping, eftersom jag inte hittade nånting (!)
Jag letade och letade men fann inget som föll mig i smaken.
Eller jag hittade en bh, men inget mer.

Idag ska jag ge det ett nytt försök och jag och mamma ska åka till Jakobsbergs centrum en snabbsväng för att checka utbudet där.. Idag måste jag hitta min konfirmationsklänning, för vi hinner inte sen i veckan.. Sen ska jag kolla på ett par jeans, shorts och linnen& t-shirts.


Igår kollade jag och mammsen på The notebook.. Somnade dock innan den hann ta slut, så jag kan inte säga vad jag tycker om den än.. Men det jag såg var iallafall bra!

image91

Nya skor.

Jag ska lämna ner min lillasyster snart med cykeln till lekparkn där hennes kamrater redan är.
Senare ikväll ska jag och mamma åka och köpa nya skor, jag har redan sett skorna som jag vill ha!
Jag ska klä på mig och gå ut nu innan lillasyster blir förkrossad.. Kram!

No update, shame on me!

Nu är jag äntligen häär.. Marie sade åt mig nyss att jag måste blogga igen, så jag tänkte att nu är det dags igen.. Jag har faktist inte ens sattit igång datan på dessa dagar det har varit tomt på bloggen.. Har varit så skönt att inte ens tänka på datan. Har dock nu en massa bloggar jag måste läsa, men det är roligt att läsa många inlägg.

Vid 11 idag så var jag på en gudstjänst med Marie och Louise, nu har jag bara en gudstjänst kvar och sen har jag gått alla mina, innan konfirmationen.
Och själva konfirmationen äger rum om 11 dagar (!)
Kan knappt tro att jag har gått på konfa i snart ett år.. Eller nja.. Nästan ett år.

Idag vet jag inte vad som händer faktist.. Inte de andra dagarna heller, bara söndag..
Då är det den sista gudstjänsten, och sedan ska jag åka och shoppa. Jag tänkte kolla på skor, och sedan på konfirmationsklänning. Kanske något sommarplagg också.

Nä, nu ska jag äta lunch och sedan hitta på något. Kram!

RSS 2.0